24.1.14

TÄNA TUTVUSTASID KÕIK ÕPILASED KOOLIS OMA RAAMATUT

CAROL-LISETT tutvustas meile täna Kristiina Kassi raamatut "Nõianeiu Nöbinina". Talle meeldib see raamat sellepärast, et seal sees on ilusad pildid ja toredad jutud, mida ta koos emaga kodus loeb.

MATTEO MARCUS tutvustas Andrus Kivirähu raamatut "Kaka ja kevad". Tema arvates on see raamat naljakas ja seal on väga lahedad sõnad.

RICHARD näitas meile "Võlukunsti´" raamatut. Talle meeldib see raamata sellepärast, et selles raamatus on sees palju trikke.

KISTEN OVE näitas meile oma raamatut, mille pealkiri oli "Dinosaurused". Selles raamatus on Kristeni arvates õpetlikud lood ja ilusad pidid.

MARCUS rääkis meile Contra raamatust "Poiste aabits". Marcuse meelest on selles raamatus naljakad lood ja ilusad pildid.

RASMUS võttis kaasa Rowlingu teose "Harry Potter ja  Fööniksi ordu". Selles raamatus on 855 lehekülge ja Rasmus on lugenud läbi nii selle raamatu kui ka veel neli "Harry Potteri" raamatut.

OLIVER tutvustas meile raamatut "Leiutiste maailm". Oliverile meeldib see raamat, sest selles on palju asju, see on huvitav ja õpetlik raamat.

MARKUS tutvustas raamatut "Pahupidi päev. Markuse meelest on see raamat väga naljakas, lõbus ja hea lugeda.

KRETTELIL oli kaasas Piret Raua raamat "Härra Linnu lugu". Krettel võttis selle raamatu raamatukogust just sellepärast, et teada saada, kuidas läheb edasi lugu, mida me eesti keele tunnis lugesime. Talle meeldis see raamat väga: selles olid toredad lood ja ilusad pildid.

MIA MAI tutvustas raamatut "Karu Semu ja metssiga Mozart". Selles raamatus on toredad lood ilusad pildid.

KEIDI lemmikraamat on "Sööbik ja Pisik". Selles raamatus on ilusad pildid ja see on õpetlik lugu.

 
KIRKE-VICTORIA tutvustas klassile kahte raamatut: Astrid Lindgreni "MeieBullerby lapsed" ja Ellen Niidu "Pille-Riini lood". Nendes raamatutes on huvitavad jutud, õpetlikud ja põnevad lood ning ilusad pildid. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar